Bibliotheek

 Voor informatie en actuele titels
De Suus Freudenthal Bibliotheek wordt beheerd door Helmy Hehenkamp. Voor informatie of een bezoek kunt u met haar contact opnemen. Via het menu”titels zoeken” kunt u  beschikbare boeken bekijken en lenen.

Hoe werkt het?
Sinds 2007 was de bibliotheek op de Hogeschool Theo Thijsen in Utrecht. Na de zomer is de jenaplan-opleiding ondergebracht in Amersfoort. De Suus Freudenthal bibliotheek werd dus op de locatie Theo Thijssen overbodig.
Op 5 september vindt de verhuizing plaats van de collectie van Utrecht naar Zutphen. In Zutphen is flink geschoven met de collectie en ruimte gemaakt voor de materialen uit Utrecht.
In Zutphen  bestaat  de collectie uit de ZA (archief)boeken en de Z boeken . De ZA boeken zijn ter plekke in te zien maar niet uitleenbaar. Het andere deel bevat de Z boeken. Dit zijn aan jenaplan en onderwijs gerelateerde boeken. U kunt alle Z boeken lenen zonder borg, maar wel met verzendkosten en voor een termijn van 3 weken. Eventueel te verlengen! Ook is de bibliotheek in Zutphen vrij toegankelijk gedurende de hele week. Wel graag even een mail sturen naar: helmyh@live.nl


Nieuwe aanwinsten:

  • Danielle Hooghiemstra: De geest in dit huis is liefderijk (over Kees Boeke)
    - 2013 - J3519
  • Charlotte Visch: Gelukkige kinderen in een gelukkige klas - 2013-J0825
  • Manfred Spitzer: Digitale dementie - 2013 - J5605
  • Rozemarijn Dols en Bella van den Berg- De coach als regisseur-2012-J5713

Deze boeken komen in Zutphen.
 
Aanwezig
Iedere maand is Helmy Hehenkamp  op een aantal dagen aanwezig in de bibliotheek op adres: Weg naar Laren 86 in Zutphen.Via een afspraak kunnen we elkaar daar treffen of kan ik iets aan u opsturen.


  Voor vragen of informatie?

E helmyh@live.nl
T 0575 - 570 259


S.F.Bibliotheek Zutphen
Jenaplanbureau
Weg naar Laren 86
7200 BB Zutphen
T 0575 - 571 868

nieuwe uitgaven SF bibliotheek.pdf