Jenaplan conferentie

Praktische informatie

Laatste informatie deelnemers

1. Een inschrijving geldt op het moment, dat de betaling binnen is (uiterlijk voor 29-03-2022)

2. Een routebeschrijving naar Sparrenhorst vind je hier

3. Donderdag 31 maart ben je vanaf 8.00 uur welkom.
De opening is om 09.45 uur.
Vrijdag 1 april begint het programma om 8.30 uur.

4. Bij aankomst meld je je aanwezigheid bij de NJPV inschrijfbalie, dus nog niet bij de balie van Sparrenhorst. Je ontvangt bij de NJPV balie het programma.

Na de digitale inschrijving heb je een bevestiging ontvangen waarin vermeld staat voor welke workshops jij je ingeschreven hebt. Neem deze bevestiging mee of kijk er nog even naar, zodat je weet welke workshops je gaat volgen. Iedereen wordt nadrukkelijk verzocht zich te houden aan deze workshopindeling. 

5. Voor de vroege vogels worden op donderdag belegde broodjes geserveerd.

6. In de middagpauze kunnen sleutels van de slaapkamers bij de balie van Sparrenhorst worden opgehaald. De hotelkamers zijn goed geoutilleerd. Je hoeft dus alleen je persoonlijke zaken mee te nemen. Die kun je waarschijnlijk meteen naar de kamer brengen. Anders in de auto laten of opslaan in de aangegeven bagageruimte (tegenover de inschijfbalie). Sleutels van de Hoeve worden in de Hoeve overhandigd..

7. Verblijfkosten, diner buffet (donderdag), ontbijt (vrijdag), lunches, drankje bij de snack en diner zijn bij de deelnemersprijs inbegrepen. Evenzo de koffie/thee in de pauzes en water tijdens de workshops. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.  Er worden munten verkocht bij de balie van Sparrenhorst. (1 munt fris/bier, 2 munten wijn en 3 munten mixdrankje). Advies is om niet teveel munten van tevoren in te slaan. Te veel gekochte munten kunnen worden ingeruild.

8. Roken is alleen buiten toegestaan.

9. In het gebouw zijn 11 plekken ingericht voor stands.

10. Voor de conferentie zijn een aantal gasten uitgenodigd: mensen die op een bijzondere wijze de ontwikkeling van de Nederlandse Jenaplanbeweging mogelijk hebben gemaakt, maar op dit moment niet meer actief bij Jenaplan betrokken zijn.

11. Op vrijdag moet je de kamer om 8.15 uur verlaten hebben. Je bagage kan naar de eigen auto of wederom in de bagageruimte.

12. We beginnen stipt op tijd. Dus vriendelijk verzoek aan alle deelnemers om op tijd te arriveren.

13. Het ontbijt op vrijdag duurt van 7.30 uur tot  8.15 uur, daarna gaat het restaurant dicht.

14. Vertrektijden shuttlebus: donderdag 31 maart ongeveer 8.45 uur, 9.00 uur en ongeveer 9.15 uur vanaf het station Nunspeet. Vrijdag 1 april ongeveer 14.30 uur vanaf Sparrenhorst.

15. Voor de personen, die overnachten in de Hoeve is op donderdagavond ook een shuttlebus beschikbaar: vertrek tijden 22.00 uur of 24.00 uur. De volgende ochtend om 7.30 uur voor het ontbijt in Sparrenhorst.