Evenementen

Peter Petersen Prijs 2019

Gezocht! Parels voor de Peter Petersen Prijs. 

Beste jenaplanners, 

Tijdens de jaarlijkse NJPV conferentie reiken wij ook dit jaar de Peter Petersen Prijs uit. Een prachtig moment om met trots te laten zien waar je school sterk in is.

De drie prachtige creatieve presentaties van afgelopen jaar zorgden er op de conferentie van 2018 voor dat deelnemers geïnspireerd raakten, en dat is ook precies ons doel: delen en elkaar inspireren. 

Herken je een parels bij jou op school of ken je een school met een parel die de moeite waard is om met andere jenaplanscholen te delen? Deel met ons je idee en inspireer. Meld jouw school of een andere school aan voor de Peter Petersen Prijs via het aanmeld- en tipformulier op de website:

De aanmeldingen worden zorgvuldig door de jury bekeken en getoetst aan de criteria. Deze zijn op het aanmeldingsformulier terug te vinden. Uit alle parels, die voldoen aan de criteria, wordt een winnaar gekozen. Tijdens de NJPV conferentie op 7 november 2019 zullen we middels een juryrapport uitleggen waarom juist die parel de winnaar is en krijgt de winnaar het podium om de parel te presenteren. Omdat delen en inspireren ons doel is willen we de parels die wel voldoen maar niet gewonnen hebben graag een podium bieden in Mensen kinderen.

Op 1 juni 2019 moeten alle aanmeldingen uiterlijk bij ons binnen zijn. 

Hartelijke groet, 

Jenaplan Jong

 uw aanmelding ( * = verplicht) 
Naam tipgever / aanmelder *
Telefoon *
E-mail adres *

School van de Parel *
Woonplaats *
Contactpersoon *
Telefoon *
E-mail adres *

Onderwerp van de Parel *

Waarom verdient deze school de Peter Petersen Prijs?
Geef een korte motivatie waarom deze school uitblinkt en in het bezit is van een parel!

Wat maakt deze parel bruikbaar voor andere Jenaplanscholen?

Welke onderdelen van het Jenaplanconcept zie je terug in deze parel?

Wat is de rol van het team, kinderen en ouders bij deze parel?

Website *