Stamgroepleider 2.0

Praktische informatie

Tijd

Stamgroepleider 2.0 vindt plaats op woensdag 23 januari 2019 van 15.30 tot 19.30 uur. Om 16.00 uur start het programma, vanaf 15.30 uur is de locatie geopend.

Locatie

Perrontheater ‘De jonge honden’

Westerlaan 9

8011 CA Zwolle

Trein

Deze locatie is direct gelegen naar het station Zwolle en is vanaf het stationsplein slechts 4 minuten lopen. 

Parkeren

Parkeergelegenheid vindt u direct naast het station de in parkeergarage ‘Stationsplein’ (€1.80 per uur, slechts 2 minuten lopen) of parkeerdek ‘Emmawijk’ (1,80 per uur, 5 minuten lopen). Er is een onbewaakte fietsenstalling direct voor de locatie, op het NS-station vindt u een bewaakte fietsenstalling.

Eten & Drinken

Er is koffie/thee/water beschikbaar gedurende het evenement. Voor andere consumpties wordt er gebruik gemaakt van consumptiemunten. 

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor deelname aan ‘Stamgroepleider 2.0’ met of zonder eten. De kosten die hieraan zijn verbonden zijn te lezen op de pagina ‘kosten’. 

Device/tablet/telefoon                 

Op de locatie is WIFI aanwezig. Mocht het workshops nodig zijn om een device mee te brengen, dan laten wij dit vlak voor ‘Stamgroepleider 2.0’ weten via deze website en de mail.

Annulering

Annulering en restitutie van deelnamegeld kan plaatsvinden tot 21 december 2018. Neemt u hiervoor contact op met de administratie van de NJPV.

Organisatie

Stamgroepleider 2.0 is een evenement van de Nederlandse Jenaplanvereniging voor alle stamgroepleiders en belangstellenden en wordt georganiseerd door de werkgroep Jenaplan Jong. 

Vragen & meer informatie

Voor (niet-dringende) vragen kunt u via mail contact opnemen met de organisatie van ‘Stamgroepleider 2.0’ via jenaplanjong@njpv.nl en telefonisch met 06-18883455 (Tom van den Berg). Voor zaken rondom administratie en betalingen verzoeken wij u contact op te nemen met de administratie van de NJPV via administratie@njpv.nl.