Media

JenaParade 2024

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie komst naar de Jenaparade. Als werkgroep hebben we genoten van de reacties die we tijdens de Jenaparade van jullie kregen.
Het applaus en de staande ovatie op de vrijdagochtend was voor de werkgroep een echt kippenvelmoment. Natuurlijk bedanken we ook de workshopleiders, sprekers, het team van Rob, de studenten, Jenaplan Jong, andere vrijwilligers en de Paasheuvel voor het mogelijk maken van deze geweldige tweedaagse.

Nu kan het nagenieten beginnen. Op de verschillende socials worden al filmpjes gedeeld van interviews met de sprekers, na hun lezing in de Zonnehal.

Ook staat de podcast met het onderwerp: “stilte” online. En kun je vanaf nu de film over vieringen bekijken op onze website

Sommige sprekers hebben het materiaal of foto’s die zij tijdens hun workshop of lezing hebben gebruikt beschikbaar gesteld. Hierbij een link naar de map met de beschikbare bestanden van lezingen en workshops:
Lezingen en workshops Jenaparade 2024 (Google Drive)

Larissa heeft tijdens de twee dagen Jenaparade prachtige foto’s gemaakt om het evenement vast te leggen. Deze zijn verzameld in een album en kun je bekijken door op de volgende link te klikken:

Op naar de volgende JenaParade? Wij houden jullie op de hoogte!